Meer daglicht met VELUX dakramen

Meer daglicht met Velux dakramen van Dakraamgarant

Wist u dat Velux dakramen meer daglicht binnenlaten dan andere dakvensters én veel meer dan dakramen met evenveel raamoppervlak?

Voldoende daglicht heeft positieve invloed op ons humeur. Voldoende daglicht (en duisternis) bevorderen de nachtrust. Daglicht laat ons productiever en geconcentreerder werken. Maar veel van ons brengen 90% van de dag binnen door.

18% meer daglicht
Velux dakramen zijn speciaal ontworpen om zo veel mogelijk daglicht door de opening binnen te kunnen laten. Het glasoppervlak is tot wel 18% groter dan dat van andere dakvensters van hetzelfde formaat.

Hoeveel daglicht heeft mijn ruimte nodig?
Dat hangt af wat u met de ruimte wilt en hoeveel licht er al aanwezig is. Wij geven u hierin graag een passend advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de brede keus van mogelijkheden om meer daglicht en frisse lucht in uw woonruimte te brengen.

Daglichtregulatie
De raamdecoratie van Velux is niet alleen tijdloos mooi, het geeft u bovenal de mogelijkheid om eenvoudig uw daglicht mee te reguleren. Het assortiment van Velux raamdecoratie bevat meer dan 100 kleuren en verschillende types gordijnen.

Kies het type VELUX dakraam en raamdecoratie dat bij u past. U geniet er dagelijks van!

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Bel 0228 - 764 004 of mail naar info@dakraamgarant.nl

Waarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie op de montage
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

 • Velux dakraam plaatsen Haarlem Dakraamgarant.nl
  2018

  Velux dakraam plaatsen Haarlem Dakraamgarant.nl

  VvE Haarlem 25 Velux dakramen plaatsen Dakraam Garant heeft 25 Velux dakramen geplaatst te Haarlem. 15 keer de GGL-808 134x140cm en 10 keer de GGL-308Deze werden vervangen voor de GGU...
 • Velux dakramen plaatsen Purmerend
  2018

  Velux dakramen plaatsen Purmerend

  Drie Velux dakramen gekoppeld  SK06 114x118cm kunststof te PurmerendDakraam Garant heeft weer drie Velux dakramen GGU SK06 114x118cm tuimelvenster geplaatst te Purmerend.Dit Velux tuimelvenster is te verkrijgen in GGL wit afgelakt grenen of...