Minder energieverbruik met VELUX dakramen

Minder energieverbruik met Velux dakramen van Dakraamgarant


Velux dakramen zijn verkrijgbaar met de best isolerende glassoorten. Zo stookt u niet onnodig veel en houdt u de energierekening laag.

Dakvensters van Velux voorkomen niet alleen warmteverlies: ze laten ook extra veel daglicht binnen. Natuurlijke verwarming dus. Velux dakramen hebben namelijk tot wel 18% meer raamoppervlak dan andere dakvenster met dezelfde afmeting.

Andersom werkt het ook. Op een warme zomerdag houdt een Velux dakraam overbodige warmte buiten. Hierdoor hoeft u geen extra energie te verbruiken voor koeling.

Velux dakraam Passiefhuis
Een nieuwe innovatie van Velux is de GGU 008230: het ideale dakraam voor een Passiefhuis (energieneutraal). Dit is het enige dakraam dat officieel is gecertificeerd voor Passiefhuis bouwconstructies in koude klimaatregio's.

Velux raamdecoratie & Velux Integra
Tot slot kunnen ook de hoogwaardige Velux raamdecoratie en zonwering bijdragen aan energiebesparing. De elektrische varianten zijn zelfs te combineren met Velux Integra Active sensoren. Hiermee worden uw Velux zonweringsproducten automatisch aangestuurd, afhankelijk van de zonsterkte en de buitentemperatuur.

Creëer met Velux uw eigen, desgewenst intelligente klimaatbeheersingssysteem. Altijd het gewenste binnenklimaat, nooit te veel stoken!

Heeft u vragen of wilt u een offerte?

Bel 0228 - 764 004 of mail naar info@dakraamgarant.nl

Waarom Dakraam Garant?

 • Garantie: 10 jaar garantie
 • Service: snel en flexibel
 • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen
 • Advies: wij denken graag met u mee
 • Prettig: wij werken altijd netjes; we zijn bij u te gast!

  Klik hier voor meer informatie over Dakraam Garant.
  Klik hier voor VELUX dakraam onderhoud: de 6 gouden tips!

Laatste dakraam projecten

 • Velux dakraam plaatsen Amsterdam Dakraamgarant.nl
  2019

  Velux dakraam plaatsen Amsterdam Dakraamgarant.nl

  Dakraam Garant heeft twee Velux dakramen GGU MK04 Integra 78x98cm tuimelvenster geplaatst en twee keer Velux verduisterende rolgordijnen DML MK04 1100 integra te Amsterdam.Dit Velux tuimelvenster is te verkrijgen in...
 • Velux dakraam plaatsen Haarlem Dakraamgarant.nl
  2019

  Velux dakraam plaatsen Haarlem Dakraamgarant.nl

  VvE Haarlem 25 Velux dakramen plaatsen Dakraam Garant heeft 25 Velux dakramen geplaatst te Haarlem. 15 keer de GGL-808 134x140cm en 10 keer de GGL-308Deze werden vervangen voor de GGU...

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl