Naar volle tevredenheid een dakvenster laten plaatsen of vervangen in Den Helder?

Kies net als familie Schelhaas uit Den Helder voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Den Helder en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een mail!

Velux dakraam plaatsen Den Helder Jan en Lammy.Dakraam vervangen op 11 febr. in Den Helder.Om 4 uur begonnen en om half 6 helemaal klaar.Heel netjes aan de binnenkant afgetimmerd.Deze 2 mensen zijn niet beroerd om te werken,want ze moeten veel traplopen,wat vermoeiend is.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!