Naar volle tevredenheid een dakraam laten plaatsen of vervangen in Heemskerk

Kies net als Johan Mul uit Heemskerk voor een Velux dakraam te laten plaatsen met de service van Dakraam Garant!

Dakraam Garant is niet alleen specialist in Velux dakramen plaatsen en vervangen, wij zijn ook meedenkers pur sang! Want de ideale oplossing is bij iedereen anders.

Een dakvenster vervangen draait om meer dan alleen een topproduct. U wilt ook een scherpe prijs. En iemand die advies geeft als u twijfelt over het formaat, materiaal of type dakraam. U houdt van heldere communicatie en gruwelt van lompe bouwvakkers over de vloer…

Velux specialist
Wij begrijpen het allemaal. Al jarenlang is Dakraam Garant dé specialist in Velux dakvensters plaatsen of vervangen, ook in Heemskerk en omstreken.

Lees hier meer over Dakraam Garant:

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een mail!

Velux dakraam plaatsen Heemskerk Op 25 feb. 2016 zijn bij ons en onze wederzijdse buren de Velux dakramen vervangen. Na bij twee bedrijven een offerte te hebben aangevraagd hebben we voor Dakraam Garant gekozen. Ze hadden een scherpe prijs en een duidelijke totaalofferte. De ramen zijn heel netjes en zorgvuldig geplaatst door twee leuke, gezellige mensen. En....... alle troep hebben ze ook weer meegenomen. Richard, we zullen jou en je bedrijf beslist aanbevelen.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl

Vragen? Neem contact met ons op!