Dakraam plaatsen Berlicum "Snelle reactie!"

U zoekt dé specialist in Velux dakramen?

Ook Paul Backus en Alexandra de Bakker uit Berlicum liet zijn Velux dakramen perfect plaatsen / vervangen door Dakraam Garant!

Hieronder deelt een van onze klanten uit Berlicum zijn ervaring met Dakraam Garant. Tevreden over onze service en blij met het fraaie eindresultaat.

Natuurlijk kiezen onze klanten voor Dakraam Garant vanwege de kwaliteit van Velux dakramen en onze scherpe prijzen. Maar wij bieden méér dan dat.

Dakraam Garant denkt met u mee, communiceert helder, houdt zich aan de afspraken en werkt netjes. Lees hier meer over ons:

Ontdek ook de voordelen van Dakraam Garant!

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail En tot ziens in Berlicum?

Dakraam plaatsen Berlicum Afgelopen maandag 07-11-2016 zijn er door DakraamGarant (Richard en Robert) in onze woning 8 Velux dakramen geplaatst. Het voortraject was al professioneel en persoonlijk: een snelle reactie op onze vraag en vragen daarna in de afronding resulterend in een goed voorstel. De ochtend van de afspraak scherp op tijd en in no time alle ramen vakkundig geplaatst inclusief afwerking aan de binnenzijde. Ze zitten er echt strak in! We zijn erg tevreden.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl