Heeft u Dakraam Garant laatst Velux dakramen zien plaatsen in Hoofddorp?

Voor het dakramen plaatsen gaf Peter Lonis uit Hoofddorp Dakraam Garant het vertrouwen. Wij betaalden dat terug met perfecte dakramen service.


Als u een dakraam wilt laten vervangen, of nieuwe Velux dakvensters wilt laten plaatsen, kiest u een dakramen specialist op basis van vele aspecten. Scherpe prijs natuurlijk, ook in Hoofddorp, maar vooral het juiste gevoel.

Velux dakramen zijn namelijk overal te vinden, maar het plaatsen of vervangen van dakramen is een specialistisch klusje. Bij Dakraam Garant is alles in vertrouwde handen.

Dankzij onze jarenlange ervaring komen wij niet snel voor verrassingen meer te staan. Dakraam Garant plaatst uw nieuwe Velux dakvensters snel en deskundig.

Daarnaast bespreken wij uw dakraam keuze en -plaatsing graag met u telefonisch vóórdat wij naar Hoofddorp rijden. Dat geeft beide partijen rust. Hier leest waarom klanten nog meer kiezen voor Dakraam Garant:

Bij Dakraam Garant bent u verzekerd van scherpe prijs-kwaliteitsverhouding én service.

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail. Hoofddorp staat bij ons al op de kaart!

Dakraam plaatsen Hoofddorp Deze week zijn 2 grote velux ramen van 34 jaar oud vervangen.Petje af voor de beide mannen, zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Het verschil is meteen merkbaar, geen tocht meer en het ziet er weer strak uit! Ook bleek een daklat verrot te zijn, die is meteen gerepareerd. Kortom, zeer tevreden.

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl