Heeft u Dakraam Garant laatst Velux dakramen zien plaatsen in Leiden?

Voor het dakramen plaatsen gaf Sanne van Schie uit Leiden Dakraam Garant het vertrouwen. Wij betaalden dat terug met perfecte dakramen service.


Als u een dakraam wilt laten vervangen, of nieuwe Velux dakvensters wilt laten plaatsen, kiest u een dakramen specialist op basis van vele aspecten. Scherpe prijs natuurlijk, ook in Leiden, maar vooral het juiste gevoel.

Velux dakramen zijn namelijk overal te vinden, maar het plaatsen of vervangen van dakramen is een specialistisch klusje. Bij Dakraam Garant is alles in vertrouwde handen.

Dankzij onze jarenlange ervaring komen wij niet snel voor verrassingen meer te staan. Dakraam Garant plaatst uw nieuwe Velux dakvensters snel en deskundig.

Daarnaast bespreken wij uw dakraam keuze en -plaatsing graag met u telefonisch vóórdat wij naar Leiden rijden. Dat geeft beide partijen rust. Hier leest waarom klanten nog meer kiezen voor Dakraam Garant:

Bij Dakraam Garant bent u verzekerd van scherpe prijs-kwaliteitsverhouding én service.

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail. Leiden staat bij ons al op de kaart!

Dakraam plaatsen Leiden We hebben nu twee dakramen door dakraamgarant laten vervangen. De eerste was drie jaar geleden hier zijn we zo tevreden over geweest dat we dit jaar met de buren de tweede ook hebben laten vervangen. Wederom zijn we weer heel tevreden met het resultaat! Wat leveren jullie een goede service, het contact vooraf, tijdens en na is super!

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl