Heeft u Dakraam Garant laatst Velux dakramen zien plaatsen in Haarlem?

Voor het dakramen plaatsen gaf Bram uit Haarlem Dakraam Garant het vertrouwen. Wij betaalden dat terug met perfecte dakramen service.


Als u een dakraam wilt laten vervangen, of nieuwe Velux dakvensters wilt laten plaatsen, kiest u een dakramen specialist op basis van vele aspecten. Scherpe prijs natuurlijk, ook in Haarlem, maar vooral het juiste gevoel.

Velux dakramen zijn namelijk overal te vinden, maar het plaatsen of vervangen van dakramen is een specialistisch klusje. Bij Dakraam Garant is alles in vertrouwde handen.

Dankzij onze jarenlange ervaring komen wij niet snel voor verrassingen meer te staan. Dakraam Garant plaatst uw nieuwe Velux dakvensters snel en deskundig.

Daarnaast bespreken wij uw dakraam keuze en -plaatsing graag met u telefonisch vóórdat wij naar Haarlem rijden. Dat geeft beide partijen rust. Hier leest waarom klanten nog meer kiezen voor Dakraam Garant:

Bij Dakraam Garant bent u verzekerd van scherpe prijs-kwaliteitsverhouding én service.

Bel 0228 - 764 004 of stuur ons een e-mail. Haarlem staat bij ons al op de kaart!

Velux dakraam plaatsen Haarlem Ik heb dakraamgarant ingeschakeld voor het vervangen van een oud dakraam door een nieuw Velux-dakraam.Afstemming over de offerte, planning en uitvoering verliep goed en duidelijk. Bij plaatsing hebben de heren snel en goed werk geleverd. Daarnaast in vergelijking met concurrenten ook nog eens de scherpste prijs!Ik kan dus niet anders dan tevreden zijn over dit bedrijf!

Bekijk alle referenties

Webdesign door GoforIT | © Copyright Dakraamgarant.nl 2019
Dakraam plaatsen door Dakraamgarant.nl